sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mietteitä.

Heissan!

Taas on tovi kulunut kun viimeksi kirjoittelin. En ole kaikista aktiivisin kirjoittamaan tänne. Koen edelleen hieman hankalaksi kirjoittaa omista fiiliksistä ja elämästä. Mutta on kuitenkin kiva, kun jää itselle jotain muistoja vuosien varrelta, ehkä siksikin tänne kirjoittelen.

Viime viikot ovat kuluneet aika arkisissa tunnelmissa, treeniä, duunia ja koulua :) Koulussa on opeteltu paljon uusia asioita ja tehtäviä on aika paljon.. Välillä toi meidän koulun käynti meinaa "vähän" mennä leikiksi.. :D Ollaan ehkä mun luokkakavereiden kanssa välillä vähän levottomia.. :D Ja ei oo enää montaa viikkoa, kun alkaa taas harjoittelu. Kyseessä on sisätautien harjoittelu ja se kestää 8 viikkoa. Jännittää mennä, kun tuntuu että ei osaa mitään!
Muuten toi koulunkäynti on aika helppoa ja lähiopetusta meillä ei edes hirveästi ole. Se on vähän outoa, koska onhan tää kuitenkin aika käytännöläheinen ammatti. Essee kirjoittamista on sit taas sitäkin enemmän.. Ja voin sanoa, et aina kun alan jotain tehtäviä tekemään niin jopa siivoaminen alkaa kiinnostamaa silloin enemmän.. :D

Siis joo.. "Välillä" leikitään.. :D

"Välillä" otetaan pikku huilia.. :D

Mun POIKKEUKSELLISET luentoeväät.. Näiden ansiosta tulin sokeri humalaan ja en pysynyt edes sitäkään vähää paikoillani.. :D
Joo, mielenkiintoista toi meidän opiskelu.. :D

Treenit kulkee tosi hyvin. Jopa poikkeuksellisen hyvin. Uskon syyn löytyvän hyvästä ja runsaasta ruoasta ja levosta. Myös fyysinen ylimääräinen rasitus on nyt jäänyt pois. Enää ei joudu seisomaan työkseen ja tekemään raskaita ja tauottomia työpäiviä. Uskon fyysisen työni haitanneen treenaamistani, koska kroppa ei päässyt kunnolla palautumaan. Onkin ollut ilo huomata tämä uusi muutos kropassani :)
Viime viikkoina olen saanut myös treenata monesti kaverin kanssa :) Muutaman kaverin kanssa ollaan tehty kimppatreenejä ja se on kivaa. Kaverin kanssa pystyy treenaan ihan erilailla kuin yksin. Uskaltaa treenata kovemmilla painoilla, kun on joku joka varmistaa ja tsemppaa. Plus aina tulee jotain uutta tietoa ja erilaista treeniä. Tänäänkin tein kaverini kanssa pienen ja palauttavan toiminnallisen treenin :)

Aamuaerobisia tehdessä on ollut ihania ilmoja. Tykkään kovasti lähteä raikkaaseen syyssäähän kävelemään. Päivä käynnistyy hyvin :) Aerobisetkin on tullut talsittua viime aikoina yhden kaverin kanssa. On paljon mukavampaa tehdä nekin jonkun kanssa kuin yksin. Ja samalla siinä voi kätevästi vaihtaa kuulumisetkin.

Satamassa aamulenkillä :)



Ihan mahtava ilma!
Lisäksi musta on tullut nyt joku leipurihiiva.. :D Oon nyt aika monta kertaa tässä lyhyen ajan sisällä leiponut ja leipomukseni ovat saaneet suuren suosion.. :D Hyvä pieni lisäharrastus tähän elämään. Tai sit ehkä mulla on vaan ollu liikaa aikaa..
Oon ollut myös ihan fiiliksissä mun VAPAISTA viikonlopuista! Ihanaa olla tavallinen. Elämäni keskittyy nykyään enemmän arkipäiviin. Ja muutenkin uudet kuviot elämässäni tuntuvat hyviltä ja olen äärimmäisen kiitollinen taholle, joka niitä tarjosi minulle :)

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin uuteen viikkoon!


Porkkanamuffarit, nam :)


Mokkapalamuffarit ja pullaa!



-Reetta-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti